VÄLKOMMEN TILL SOLSERVICE.se

Nu har vi uppdaterat vår hemsida och har en hel del nyheter. Bl a så har vi lagt till en nyhetsida och gjort vissa ändringar i vårt utbud. Se mera i menyn till vänster.

Funderar du på ett "andra hem" i varmare trakter eller en bostad för sport och rekreation?

Här på SOLSERVICE.se har vi erfarenhet av bostadsköp utomlands och kan guida dig runt i alla frågor som rör dina fastighetsfunderingar och andra frågeställningar som du kan ha i samband med övertagande, uthyrning och eventuell flytt.

Vi hjälper även till med juridisk fackmannamedverkan vad gäller skatter för företag som önskar investera i en bostad i Spanien. Kommersiella lokaler finns också för olika verksamheter.

För att renodla vår verksamhet och följa våra kunders önskemål har vi bestämt oss för att enbart förmedla fastigheter i Spanien och Italien.

   
Marie Urbán Johansson
E-mail: marie@solservice.se
Billy Johansson
E-mail: billy@solservice.se
   

Fram till hösten 2007 har vi arbetat enbart med Spanien och varit representanter för endast en aktör, men vi har fr o m september 2007 blivit oberoende och utökat vår verksamhet till att omfatta flera byggmästare i Spanien och även bostäder i det vackra och natursköna Toscana i Italien.

Efter många år i branschen så är vi stolta att kunna välja det bästa och tryggaste till våra kunder under egen regi.